ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Nagy DávidHÖOKElnökA woskhopotok legnagyobb előnyének azt tartom, hogy van konkrét, megfogalmazott célja a szervezetnek. Nagyon örülök.
  • Kovács RitaTATA Consultancy ServicesI got another point of view about my everyday life and work relationship. I feel encouraged to find more in myself.
  • Gonda AnnamáriaTATA Consultancy SevicesSikerült konkrétan megfogalmazni az erősségeimet, kitűztem azt a célt, hogy olyan munkám legyen, amit ingyen is szívesen csinálnék. Örömmel töltött el, hogy vannak vannak így gondolkodó emberek.
  • Petényi MárkEuromarknet Kft.Online Business ConsultantÁtgondoltam és újraértékeltem az erősségeimet és a tehetségeimet, hogy ezekre építve még tudatosabban haladhassak a céljaim felé.
  • Cseh O. XéniaTATA Consultancy SevicesÉrtékes embereket és gondolatokat ismerhettem meg. Jól strukturált, hatékonyan használható ismereteket szerezhettem meg nagyon jó hangulatban. Köszi a lehetőséget, csak így tovább a szemlélet terjesztésében.

Keresés

Keresés!

A legjobb mentorok

2012-02-13

Nemrég átadtuk a 2011-es év Mentor Oscar díját. Az átadó elég ünnepélyesre sikerült a 4. Magyarországi Coaching konferencián. Ők voltak a legjobbak:

A tavaly kiírt pályázatra sokan küldték el jelentkezésüket. A zsűri egyik tagjaként azt állapítottam meg, hogy nagyon érdekes és értékes pályázatok érkeztek.

A nyerteseket itt olvashatod.

 

Mi őket díjaztuk:

Egyéni: Pach Gabriella (Xerox Magyarország), Jakobsen Petra (Bonafarm)

Szervezeti: K&H Bank, MOL, Unicredit Bank, Magyar Telekom, Aviva, IBM

 

Ők nyolcan részt vehetnek a nagy sikerű StrengthsFinder workshopunkon.

A workshop meghívók tervezésénél ügyeltünk arra, hogy a tőlünk megszokott, kissé formabontó legyen a dolog. Remélem sikerült. :))

StrengthsFinder Workshop     StrengthsFinder Workshop

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

Dr. Dobay Róbert