ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Nagy DávidHÖOKElnökA woskhopotok legnagyobb előnyének azt tartom, hogy van konkrét, megfogalmazott célja a szervezetnek. Nagyon örülök.
  • Kovács RitaTATA Consultancy ServicesI got another point of view about my everyday life and work relationship. I feel encouraged to find more in myself.
  • Vereczki GyörgySimonyi Károly SzakkollégiumNagyon tetszett a szemlélet valamint a tippek és a trükkök. Igazi tapasztalatokat szereztem az elmesélt történetekből.
  • Petényi MárkEuromarknet Kft.Online Business ConsultantÁtgondoltam és újraértékeltem az erősségeimet és a tehetségeimet, hogy ezekre építve még tudatosabban haladhassak a céljaim felé.
  • Ács JuditSimonyi Károly SzakkollégiumRávilágítottatok, hogy nincs olyan ember, akiből ne tudnék kihozni valamit. Csupán meg kell találnom az erősségeiket.

Keresés

Keresés!

Menedzsment és értékrend

2009-05-28

A napokban láttam egy filmet Jodie Fosterrel, nagyon megtetszett az egyik jelenet. 

A népszerű New York-i rádiós műsorvezetőt brutális támadás éri az utcán. Vőlegényét a szeme láttára megölik, ő maga pedig kis híján az életét veszti. A nő képtelen beletörődni a történtekbe, éjszakánként bosszút keresve fegyverrel járja a várost.

Az egyik este, a lakása előtt mereng a lépcsőn. A szomszéd nő hazaérkezik, leül mellé, ránéz és azt mondja:

- "Minek dohányzol, halált okoz."

- "Nem érdekel."

- "Meghalni sokféleképpen lehet, azon gondolkodj, hogyan élj. Az nem könnyű!"

Ha már gondolkozol, azt is érdemes tudatosítanod magadban, hogy milyen értékrend mentén vezeted az embereidet. Hidd el, ez sem könnyű!

Dr. Dobay Róbert