ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Kovács RitaTATA Consultancy ServicesI got another point of view about my everyday life and work relationship. I feel encouraged to find more in myself.
  • Nagy DávidHÖOKElnökA woskhopotok legnagyobb előnyének azt tartom, hogy van konkrét, megfogalmazott célja a szervezetnek. Nagyon örülök.
  • Gonda AnnamáriaTATA Consultancy SevicesSikerült konkrétan megfogalmazni az erősségeimet, kitűztem azt a célt, hogy olyan munkám legyen, amit ingyen is szívesen csinálnék. Örömmel töltött el, hogy vannak vannak így gondolkodó emberek.
  • Rácz ZoltánTATA Consultancy SevicesValós tapasztalatokat szereztem, az életben ténylegesen használható dolgokat tanultam. Tetszett a vidám előadási stílusotok.
  • Cseh O. XéniaTATA Consultancy SevicesÉrtékes embereket és gondolatokat ismerhettem meg. Jól strukturált, hatékonyan használható ismereteket szerezhettem meg nagyon jó hangulatban. Köszi a lehetőséget, csak így tovább a szemlélet terjesztésében.

Keresés

Keresés!

Menedzsment és értékrend

2009-05-28

A napokban láttam egy filmet Jodie Fosterrel, nagyon megtetszett az egyik jelenet. 

A népszerű New York-i rádiós műsorvezetőt brutális támadás éri az utcán. Vőlegényét a szeme láttára megölik, ő maga pedig kis híján az életét veszti. A nő képtelen beletörődni a történtekbe, éjszakánként bosszút keresve fegyverrel járja a várost.

Az egyik este, a lakása előtt mereng a lépcsőn. A szomszéd nő hazaérkezik, leül mellé, ránéz és azt mondja:

- "Minek dohányzol, halált okoz."

- "Nem érdekel."

- "Meghalni sokféleképpen lehet, azon gondolkodj, hogyan élj. Az nem könnyű!"

Ha már gondolkozol, azt is érdemes tudatosítanod magadban, hogy milyen értékrend mentén vezeted az embereidet. Hidd el, ez sem könnyű!

Dr. Dobay Róbert