ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Kovács RitaTATA Consultancy ServicesI got another point of view about my everyday life and work relationship. I feel encouraged to find more in myself.
  • Nagy DávidHÖOKElnökA woskhopotok legnagyobb előnyének azt tartom, hogy van konkrét, megfogalmazott célja a szervezetnek. Nagyon örülök.
  • Gonda AnnamáriaTATA Consultancy SevicesSikerült konkrétan megfogalmazni az erősségeimet, kitűztem azt a célt, hogy olyan munkám legyen, amit ingyen is szívesen csinálnék. Örömmel töltött el, hogy vannak vannak így gondolkodó emberek.
  • Petényi MárkEuromarknet Kft.Online Business ConsultantÁtgondoltam és újraértékeltem az erősségeimet és a tehetségeimet, hogy ezekre építve még tudatosabban haladhassak a céljaim felé.
  • Cseh O. XéniaTATA Consultancy SevicesÉrtékes embereket és gondolatokat ismerhettem meg. Jól strukturált, hatékonyan használható ismereteket szerezhettem meg nagyon jó hangulatban. Köszi a lehetőséget, csak így tovább a szemlélet terjesztésében.

Keresés

Keresés!

Mentor Oscar 2012

2011-08-29

A magam részéről mindig is egy vezető alapfeladatának tartottam az útódok megtalálását és fejlesztését. Asszem ez a dilim nem múlt el, és véleményvezérként is fontosnak tartom, hogy legyen már utánam is valami. ;) Ezért aztán nagy örömmel csatlakoztam ahhoz a kezdeményezéshez, hogy teremtsünk kiugrási lehetőséget sikeres coachok számára.

Mentor Oscar 2012

Pályázati felhívás: Mentor Oscar 2012
(egyéni és szervezeti díj)

 

A pályázat célja: A mentoring, coaching szemléletű vezetés terjesztése hazánkban.

A pályázat rövid leírása:

A díjat két kategóriában hirdetjük meg: egyéni és szervezet. Pályázatokat várunk mind a közszférából, KKV és multinacionális vállalatok közül egyaránt. A benyújtandó pályázat terjedelme minimum 3, maximum 5 oldal, és tartalmilag az alábbi blokkokat kell, hogy tartalmazza:

  • mentori misszió, miért fontos a számára/számukra, mit tett(ek) eddig azért, hogy kiérdemelje(k) a Mentor Oscar díjat, mióta végzik a tevékenységet, és kiket, hogyan mentorált(ak) eddig, mennyire része ez a vállalati kultúrájuknak,
  • 3 mentorált kollega ajánlólevele, nekik miért volt hasznos ez a támogatás,
  • hogyan tervezik továbbfejleszteni a mentoring képességeket, illetve coaching szemléletű vezetői kultúrát,
  • beazonosításhoz szükséges adatok (egyéni pályázatnál név, email cím, vállalat, pozíció, szervezeti jelentkezéskor: vállalat, kontakt személy neve, pozíciója, email címe)

Pályázni a nyilvános felhívásra, vagy egyéni felkérésre is lehet.

A pályázatokat pdf formában kell eljuttatni a leadási határidő napjáig az info@businesscoach.hu email címre.

Amennyiben Ön coaching szemléletben vezeti kollegáit, támogatja őket céljaik elérésében és fejlődésükben, illetve az Önök vállalatánál hagyománya van a mentorálásnak, várjuk jelentkezését!

Pályázatok leadási határideje: 2011. december 31.

Ünnepélyes díjátadó: 2012. február 7-én a 4. Magyarországi Coaching Konferencia keretében

Díjak:

A pályázat fődíja egy személy részvételi lehetősége a KPMG-BME Akadémia és a Business Coach Kft. által alapított Executive Coach és Mentor Akadémia 6. évfolyamán 1.633.750 Ft értékben.

Különdíjak:

A díjazottaknak a gazdasági sajtóban biztosítunk megjelenést. Minden leadott és a feltételeknek megfelelő pályázatot ajándékkal jutalmazunk!

Szponzorok, akik a díjakat biztosítják:

BusinessCoach

 FranklinCovey  Samling  Menedzsmentor

 

Dr. Dobay Róbert