ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Nagy DávidHÖOKElnökA woskhopotok legnagyobb előnyének azt tartom, hogy van konkrét, megfogalmazott célja a szervezetnek. Nagyon örülök.
  • Kovács RitaTATA Consultancy ServicesI got another point of view about my everyday life and work relationship. I feel encouraged to find more in myself.
  • Petényi MárkEuromarknet Kft.Online Business ConsultantÁtgondoltam és újraértékeltem az erősségeimet és a tehetségeimet, hogy ezekre építve még tudatosabban haladhassak a céljaim felé.
  • Gonda AnnamáriaTATA Consultancy SevicesSikerült konkrétan megfogalmazni az erősségeimet, kitűztem azt a célt, hogy olyan munkám legyen, amit ingyen is szívesen csinálnék. Örömmel töltött el, hogy vannak vannak így gondolkodó emberek.
  • Rácz ZoltánTATA Consultancy SevicesValós tapasztalatokat szereztem, az életben ténylegesen használható dolgokat tanultam. Tetszett a vidám előadási stílusotok.

Keresés

Keresés!

Te döntöd el, hogy ki leszel (John Foppe)

2011-06-05

John Foppe egy motivációs tréner, aki karok nélkül született, ezért át kellett gondolnia a mindennapi életének minden mozzanatát. Megtanulta, hogy elérni valamit nem az erőforrások hiányán múlik, hanem inkább azon a tudalatti korláton, hogy egyenesen szembenézzünk egy kihívással. Egy csomó megoldást fejlesztett ki arra, hogy segítsen vezetőknek álmaik megvalósításában. Munkája során 15 országba jutott el, ügyfelei között profi futball csapatok, mint a Miami Dolphins és Fortune 500 vállalatok, mint a Boeing és a GE egyaránt megtalálhatók.

A Karnyújtásnyira c. előadását, melyet a TEDx Danubián tartott nemrég, a 2008-ban megjelent könyve ihlette, aminek már a címe is ütős: What's Your Excuse?

John Foppe előadásából nekem ezek a gondolatok jöttek be leginkább:

  • Az első dolog amit meg kellene tenned az életedben, az utolsó, amit meg szeretnél tenni.
  • A mentalitásod határozza meg, hogy ki leszel.
  • Az igazi fogyatékosság nem az, hogy hátrányos helyzetből indulsz, hanem az, hogy ezt elfogadod. Például amikor a gondolataid vakká tesznek vagy az érzéseid és a kifogásaid megbénítanak.

 

Dr. Dobay Róbert