ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

 • Zaharia GabriellaTATA Consultancy ServicesHR ManagerSzámomra fontos volt, hogy a team találjon olyan célt, amivel mindenki egyetért és ami mindenkit motivál, és ez sikerült. Jó volt, hogy végigbeszéltünk dolgokat, az ötletek, amiket adtál, a tapasztalatok, amiket megosztottál előre vittek, illetve más perspektívát nyújtottak. Az utókövetés és a számonkérés már rajtunk múlik.
 • Andreas MerzErste Leasing Zrt.CFOOne of Robert's strenghts is his ability to quickly understand underlying processes and make meaningful suggestions for improvements. What makes him though outstanding compared to other consultants is, that he is not only suggesting the standard text book solutions, but jointly with all stakeholders develops unique and creative solutions. During our collaboration he not only managed to come up with efficient new processes, but at the same time helped to integrate the involved teams and get the buy in from everybody.
 • Molnár ZoltánPET-Hungária Kft.Kereskedelmi és marketing igazgatóMegbízóra szabott, professzionális kivitelezés. A Menedzsmentor egy 6 jelentkezős tender résztvevői közül nyerte el cégünk csapatépítésének szervezési és lebonyolítási jogát. A személyes meghallgatások alkalmával felkészülten, lényegre törően vázolták a nem klisé szerű, többnyire saját gyártású ötleteiket. Rövid idő alatt adaptálni tudták a megbízói igényeket és gyorsan összeállt a csapatépítő esemény terve. A csapatépítő fő üzenetének átadására nagyon odafigyeltek és maximálisan teljesítették is azt. Az eseményen helyet biztosítottak a szellemi, fizikai és kohézió erősítő gyakorlatoknak, mindezeket kellő mennyiségű humorral fűszerezték. Közvetlen és maradandó emléket hagyott bennünk a Menedzsmentor rendezvénye. Köszönjük szépen!
 • Domján ZsoltHÖOKElnökségi tagVégre van egy szervezeti cél ábránk és mindenki maximálisan érti a következő időszak nagyívű teendőit.
 • Báli BernadettHÖOKElnökségi tagPozitívabb megvilágításba kerültek egyes csapattagok, nyitottabbak lettek a résztvevők, akik alapvetően szkeptikusak a "műfajjal" szemben.

Keresés

Keresés!

Referenciák

Miért kell foglalkozni a csapattal?

Legalább 50%-kal eredményesebb az a csapat, amelyik elsősorban a tagokban eleve meglévő tehetségre és az ebből adódó erősségeikre épít ahelyett, hogy a kétségkívül szintén meglévő gyengeségeket próbálná feltárni és javítani. A cégek, szervezetek számára szinte egyetlen dolog maradt a versenyképesség megtartására: ütőképes és erős kohézióval rendelkező csapatot építeni és működtetni.

A változásmenedzsment megközelítésünk segítségével sok tényező, mely megkülönbözteti az átlagos csapatokat a kiválóktól, drasztikusan javítható:

A csapat teljesítményének javítása

Elfogadod vagy sem, minden csapatban megtalálható valamilyen formában a Csapatromboló Viselkedések valamelyike. Ez egyszerűen abból adódik, hogy, mindig adódnak beilleszkedési gondok, az és az összecsiszolódás sem automatikus. Nem létezik olyan egységes módszer, amely minden csapatnak egyaránt bevált volna. A csapatdinamika megváltoztatásához egyedi módon kell hozzáfogni, azaz a folyamatot a problémák megismerésével, előzetes felméréssel kell kezdeni. A változásmenedzsment egyik alapja a csoportgondolkodás fejlesztése, erre érdemes összpontosítanunk.

Mi úgy gondoljuk, ha a szervezetedben valóban mindenki egy irányba evez, uralhatod bármelyik iparágat, bármelyik piacot, bármelyik versenytárssal szemben és bármelyik pillanatban.

További részletek  

 • Dobay Róbert - A kiváló vállalatok mítosza (4:20)
 • Dobay Róbert - Rapid Transformation (23:59)
 • Rónai Balázs - Sikeres karrier (11:57)
 • Jankovich Ilona - How to be successful in Hungary (22:12)
 • Jack Welch - Which managers to keep (1:02)
 • Rónai Balázs - A vezető erősségei (17:04)