ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

 • Megyeri IstvánErste Leasing Zrt.CEOA Menedzsmentor első feladata az új üzleti modell felépítésének kapcsán az új és meglévő folyamatok feltérképezése, és ez ehhez kapcsolódó work-flow engine előállítása volt. A következő lépésben a két kulcs rendszer (front-end és behajtói szoftver) specifikálásában, összehangolásában játszottak kulcs szerepet. Munkájukat az üzleti és back területek igényeinek, ötleteinek maximális figyelembevételével, hatékonyan végezték. A projekt során kiemelt fontosságú volt a területek közti kommunikáció és a bevonás. Tapasztalatom alapján ebben különösen erős a Menedzsmentor csapata.
 • Andreas MerzErste Leasing Zrt.CFOOne of Robert's strenghts is his ability to quickly understand underlying processes and make meaningful suggestions for improvements. What makes him though outstanding compared to other consultants is, that he is not only suggesting the standard text book solutions, but jointly with all stakeholders develops unique and creative solutions. During our collaboration he not only managed to come up with efficient new processes, but at the same time helped to integrate the involved teams and get the buy in from everybody.

Keresés

Keresés!

Referenciák

Strengths Based Selling

Legyél akár vezető, akár beosztott, ha értékesítési részlegen dolgozol, akkor már biztosan benned is felmerült a kérdés, vajon milyen tényezők befolyásolják azt, hogy kiből lesz kimagasló eredményeket produkáló értékesítő. Esetleg Neked is feltűnt, hogy egyesek eszméletlen teljesítményt nyújtanak, míg mások alig tudják megütni az átlagosnak számító szintet...

Szinte mindennap lehet hallani egy újabb kasszasikernek ígérkező könyvről, amely a kiváló üzletkötői teljesítmény ígéretével adja el magát akár több ezer embernek is. A piac tele van tanácsadókkal, tréningekkel, akik azt ígérik, hogy most aztán elindul a tuti. Biztosan Te is vásároltál már ilyen könyvet vagy járt nálad a megmondó ember az üzletkötői teljesítményed javításának reményében.

Egy ideig talán javult is az értékesítési eredményed, azonban a tartós siker mégis elmaradt. De mégis, miért? Sajnos, ezek a módszerek nem hoznak hosszú távon változást, mert technikákat, módszereket tanítnak, amiket más emberek, más időben, más termékekkel, más cégnél sikerrel alkalmaztak. Semmi garancia nincs arra, hogy neked is javít a teljesítményeden. Sőt, nagy a kockázata, hogy azt is elrontja, ami eddig jól ment.

De nincs semmi veszve! A változásmenedzsment lesz a megoldás. Mindenkinek megvan az esélye arra, hogy a személyéhez legjobban passzoló, tartós eredményeket garantáló, saját értékesítési módszerére ráleljen. Mindössze csak fel kell ismerned, hogy mi az, amiben igazán tehetséges vagy, és az időt nem sajnálva, erősségeddé kell formálnod azt. Az Strength Based Selling workshop segítségével pofonegyszerűen rálelhetsz a saját tehetségeddel összhangban álló értékesítési módszerre, megalapozva ezzel a további karriereredet és jövődet!

Mit ad neked a workshop?

 • Értékesítési teljesítményed jelentősen nő,
 • tudatosan rátalálsz a stílusodhoz illeszkedő üzletkötési lehetőségekre,
 • a workshop segítségével többé nem fogsz olyan pozícióban dolgozni, ahol sikertelennek érzed magad,
 • rátalálhatsz saját értékesítési módszeredre, amely átlagon felüli eredményeket biztosít
  számodra,
 • az esetek nagy részében sikeres üzletkötéseid, tartós ügyfélkapcsolataid alakulnak ki,
 • nemcsak az üzletkötésben, de az élet minden területén hasznosítható tudást birtokolhatsz,
 • tudatosan fejlesztheted a jövőben személyiségedet és karrieredet.

További részletek