ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Uszta MártonSimonyi Károly SzakkollégiumA legnagyobb előny az volt, hogy nem azt kaptam, amire számítottam. Az egyénekkel még soha nem foglalkoztak olyan szinten, mint ti. Az alap hozzáállásbeli különbség tetszett. Eddig mindig csak azt hallottam, hogy miben nem vagyok jó, min kellene változtatnom. Most már tudom mik az erősségeim és tudok rájuk építeni. A személyes példák nagyon tetszettek, sokkal közvetlenebb volt tőle a workshop.
  • Pomichal IldikóM27 Absolvo ConsultingÚj szemléletet kaptam, ami a munkavállalót helyezi a középpontba, az erősségeire építve. Személyre szabott hozzáállást ismerhettem meg.
  • Sári CsabaTATA Consultancy ServicesJobban megismerhettem a társosztályon dolgozók erősségeit. A tréning üdítően hatott, szívesen veszek részt más Menedzsmentor tréningeken is. Gratula :)
  • Kiss DávidHÖOKElnökségi tagA mindennapokban abszolút használható tudást és nagyon jó élményt kaptam.
  • Gerencsér MártonTata Consultancy SevicesEgy újfajta képesség-menedzsment megközelítés, megnyerő tálalásban. Táplálékot adhat az embernek a rosszabb napokon, ha elveszti a motiváltságát, munkahely-váltás előtt, stb.

Keresés

Keresés!

Copyright

Hogyan használhatod fel az itt található információkat a saját honlapodon, saját médiádban? 

A Menedzsmentor honlapon található minden információ a szerző szellemi tulajdona. A honlap tartalmát idézni egészben vagy részletekben kizárólag a szerző írásos beleegyezésével lehet.

Kifejezetten szeretjük, ha máshol megjelenik egy cikkünk, tanulmányunk egészben vagy részletekben. Ha szeretnéd felhasználni valamelyik cikket, egyeztess velünk az info(kukac)menedzsmentor.com-on.

Mindössze annyit kérünk, hogy

  • a publikáció előtt hadd nézzük meg az általad szerkesztett anyagot,
  • a publikáció címe alatt jelenjen meg a szerző neve (Dr. Dobay Róbert), a cikk végén a forrást így jelöld meg: "Forrás: Menedzsmentor (www.menedzsmentor.com)".

Az engedélyezés nem automatikus, minden esetben a szerző előzetes írásos engedélye szükséges. Fenntartjuk magunknak a jogot az engedély indoklás nélküli megvonásához vagy megtagadásához a publikáció előtt, közben és után.

Jogi közlemény

Néhány jogi megjegyzés, amit érdemes figyelembe venned a honlap használatakor

A Honlap használatának feltételei

A szerző engedélyezi a Menedzsmentor honlapján (a "Honlapon") található anyagok letöltését, azzal a feltétellel, hogy az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartod.

A jelen Honlapon található anyagokat kizárólag a szerző engedélyével vagy jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Adatvédelmi nyilatkozat

A szerző elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése mellett. A Honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a látogatók pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A felhasználókkal folytatott kommunikáció, valamint a termékek és szolgáltatások (ideértve a regisztrációt is) minőségének javítása érdekében a felhasználóktól adatokat kérhetünk. A regisztráció során arra kérünk, hogy részünkre olyan információkat adj meg, melyek személyes adatoknak minősülnek. A szerző nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A szerző, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű; adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az adataidat kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez kifejezetten felhatalmazást adtál. A regisztráció során tudomásomra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem teszem - a kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül - más számára hozzáférhetõvé, kivéve ha erre jogszabály kötelez, illetve a hatósági eljárás eseteit. A szerző a Honlap szolgáltatásainak igénybe vétele során, az általad közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

 Biztonság

A szerző elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében az IT-asszisztens Web Hostingot használja, mely megfelelõ fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon gyűjtött információt.

Felelősség

A szerző nem vállal felelősséget a Honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért.