ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Róbert ÁkosRTL KlubCOORóbert munkájában figyel a részletekre, rendszerszemlélete magasfokú. A rendszer, folyamatok és szervezetek kialakítását célzó projektek, új területek kialakítása, változások irányítása, helyzet megoldása számára testhez álló feladatok.
  • Petr MytinaNess TechnologiesVice PresidentI highly appreciate working with Robert for his strong business mind, executive leadership, willingness to take responsibility for such a risky project and everlasting professional approach. He proved himself as a seasoned business professional with broad knowledge, skills and experience.
  • Majzik ÁgnesM27 Absolvo ConsultingIrodavezetőA veletek való együttműködésben számomra az volt a leghasznosabb, hogy egy új szemléletmódot ismerhettem meg, amivel azonosulni tudok, és a cég munkáját, eredményességét is nagyban elősegíti. Öröm volt Veletek együtt dolgozni, remélem lesz folytatás!
  • Klein GáborTata Consultancy SevicesA workshop megerősítést adott számomra a törekvéseimben. Az előadások, beszélgetések, gyakorlatok szemlélet-formálóak és lelkesítőek voltak.
  • Rácz ZoltánTATA Consultancy SevicesValós tapasztalatokat szereztem, az életben ténylegesen használható dolgokat tanultam. Tetszett a vidám előadási stílusotok.

Keresés

Keresés!

Küldetésünk

Célunk, hogy Magyarország és a környező régió meghatározó változásmenedzserei legyünk. Így hát arra a feladatra kötöttünk szövetséget, hogy a hosszantartó kiváló teljesítmény elérése érdekében ügyfeleink üzletvitelét a vállalat és az egyének erősségeire építve hatékonyan és tartósan megváltoztassuk.

A megvalósítás során kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy a  velünk dolgozó szervezet mérhető eredményeket érjen el, és a munkatársak elkötelezettsége garantálja a sikert ügyfeleink számára - akkor is, ha mi már elhagytuk a helyszínt.

Alapelveink

Szerintünk a hatékonyság valamilyen „eredmény” és valami „befektetett” aránya (Hatékonyság = Eredmény / Befektetett). Azonban sokszor nem objektív dolgokról (árbevétel, profit) van szó, hiszen az „eredmény” és a „befektetett” valamiféle szubjektív értékelés alapján kerül meghatározásra. Éppen ezért tartjuk fontosnak a szubjektív tényezőket is, például azt, hogy Te mit érzel!

Tapasztalatunk szerint, az érzelmeknek elképesztően erős hatása van a gondolatvilágunkra, meghatározzák viselkedésünket, döntéseinket és a teljesítményünket, így a változás sikerének és az egyéni teljesítmény javulásának elsődleges záloga az érzelmi elköteleződésében rejlik. Senki nem fogja a vérét adni azért, hogy profitot termeljen valakinek, akit a legtöbbször nem is ismer, ezért nagyon fontos, hogy  megszerezzük a változási folyamatban résztvevők érzelmi elkötelezettségét, a buy-int. A munka az életünk jelentős részét kitölti, így szeretnénk, ha közben jól éreznéd magad. ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy a velünk való együttműködés a sikeren túl egyúttal élményt is jelentsen számodra.

Ismerkedj meg velünk


 Tagságaink