Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
KIss Gergely

Ismét sikerült valami újat megtudom magamról, így lassan megismerem önmagamat. :) A megismert erősségeimre építve a jövőben még könnyebben veszem az akadályokat.

Tatár-Kiss Klára

Amit kaptam: új eszköztár megismerése, és gyakorlatias példák.

Kósa István

A workshop rávilágított olyan erősségeimre, ami eddig ismeretlen volt számomra.

Pók Tamás

Eddig nem tudtam, csak éreztem, hogy valamit nem szeretek a teljesítményértékelő/fejlesztő rendszerekben. Az erősségeinkre koncentrálni egyértelműbbnek és egyszerűbbnek tűnik. Két napja már aktívan használom mind a saját, mind a kolegáim fejlesztésében,

Ginzer Ildikó

Raiffeisen Bank Zrt.

Head of Corporate Restructuring Department

Nagyon gyakorlatias volt a workshop abban, hogy mit kezdjen az ember a gyengeségeivel (hogy több idő jusson az erősségeire). Ez nagyon tetszett.

Galamb Eszter

Próbálok jobban odafigyelni a sikerek tudatos megélésére, és kevesebb időt tölteni a kudarcokon való rágódásokon!

Ernszt László

Felismertem, hogy nem a gyengeségeim fejlesztése, hanem az erősségeim kihasználása a fontosabb!

Győri Gábor

Microsoft Magyarország

Security Escalation Manager EMEA

Did I enjoy each minute of the coaching with Róbert? Oh no, I didn’t – but for the good reasons. He more than once threw me out of my comfort zone and challenged my ideas from a different perspective with inconvenient but valid questions. Usually this was enough to steer my thinking away from the “one and only possible route” and open up new paths to discover. Róbert’s experience in the industry and his quick wits helped me more than once to get to a better solution more effectively, so I didn’t mind the challenges, most of the time is still was fun – he is a nice guy after all :)

Csizmadia György

A közös munka gyümölcse egyértelműen az Értékelő teszt volt számomra.

Hadobás Bernadett

A Workshop inspirációt adott a jövőre nézve, illetve ötleteket, melyek más megvilágításba helyeztek dolgokat (story-telling)