Feliratkozás blogértesítőre

Rólunk mondták

Egy hiteles cégnek szüksége van idézetekre fontos emberektől
Kovács Erika

A workshop olyan új megvilágítást hozott, melyen érdemes elgondolkodnom, mind saját, mind a csapat szempontjából.

Gódor Mihály

A közös munka előnyét a más nézőpontban látom, iparági és egyéb területekre használható alátámasztott érvekkel.

Róbert Ákos

RTL Klub

COO

Róbert munkájában figyel a részletekre, rendszerszemlélete magasfokú. A rendszer, folyamatok és szervezetek kialakítását célzó projektek, új területek kialakítása, változások irányítása, helyzet megoldása számára testhez álló feladatok.

Andrikó Daniella

A közös munka hozta előny mindenképpen az, hogy egyedülálló módon az erősségeinkre fókuszáltunk, és egy új módszertannal ismerkedhettem meg.

Németh Fruzsina

A közös munka hozta előnyök: a teszt, melyet bővebben is ki fogok elemezni egyéni és csapat szinten, valamint az erősségeink tudatos használatáról tanultak, ill. az, hogy mikor érdemes dicsérni, és hogy érdemes átbeszéni a csapat értékeket is.

Ignácz Éva

A közös munka során sok mindent megtanulhattam magamról, és a csapatról. Új szemléletet adott mind az erősségeink, mind az értékeink tudatosítása által.

Arányi Attila

Nagyon érdekes szempontokat, és cégen kívüli példákat tudtunk meg, amiket hasznosítani tudunk a munkában, és a csoport céljainak elérésében.

Hausmann Aliz

A közös munka hozta előny a csapat sokszínűségének megállapítása, de ettől függetlenül képesek vagyunk az együttműködésre. Továbbá, hogy megtudtam, a Gap-eket hogyan lehet ki küszöbölni.

Vass Zoltán

A közös munka hozta előny mindenképpen az erősségeim meghatározása volt.

Gomblötó Bálint

A workshop előnye: Kahneman.