ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Horgos LénárdM27 Absolvo ConsultingÜgyvezetőEgy volatilis piacon rengeteg lehetőség jön szembe, és bizony néha hajlamos elfelejteni a vezető, hogy melyikkel kell élnie, és melyekkel nem. A Menedzsmentorral való munka egyik nagy értéke az volt, hogy a szervezet pontosan kinyilvánította, meghatározta, hogy mikre kell fókuszálnunk, és milyen jónak tűnő lehetőségeket kell elengednünk, különben zűrzavar keletkezik. Emellett a kollegák erősségeinek feltárása, erre alapozva a folyamatok és feladatok átalakítása sokkal erősebbé tesz minket a piacon!
  • Mariya DimitrovaTATA Consultancy ServicesI learnt that I should strongly believe in myself and that I am all responsible for things in my life. If I need a change I must start work and act for it and never to give up in order to feel successful.
  • Miklós AnnamáriaTata Consultancy ServicesHR ManagerIt was beneficial to get support when I was concerned in a major decision situation, you helped me convince myself. Now I better organize prorities and use time more effectively, thank you.
  • Rónai BalázsAbesse Zrt.VezérigazgatóEgyüttműködésünk során Robi gyakran megőrjített a kérdéseivel. Nem azért, mert állandóan kérdezett, hanem mert mindig rátapintott a lényegre.
  • Gonda AnnamáriaTATA Consultancy SevicesSikerült konkrétan megfogalmazni az erősségeimet, kitűztem azt a célt, hogy olyan munkám legyen, amit ingyen is szívesen csinálnék. Örömmel töltött el, hogy vannak vannak így gondolkodó emberek.

Keresés

Keresés!

Amiben jók vagyunk

Az üzleti környezet, mint tudjuk, folyamatosan változik, és ez sokszor megoldhatatlan feladat elé állítja a vállalatokat, vezetőiket és csapataikat: meg kell tanulniuk, hogy hogyan tudnak minél hatékonyabban együtt mozogni a környezetükkel és sikeresek maradni ebben az állandóan mozgolódó világban.

Ehhez azonban a szervezeteknek, így azok felépítésének, folyamatainak, tevékenységeinek, céljainak, s alkalmazottainak is folyamatosan változniuk kell. A kérdés nemcsak az, hogy képesek-e erre, hanem hogy mennyire gyorsan és eredményesen tudják mindezt véghezvinni.

Tapasztalatunk és meggyőződésünk szerint a változáshoz stabil alapot adnak a szervezet és az egyének erősségei. Így már csak az a feladat, hogy ezeket az erősségeket megtaláljuk, és teljesítménnyé alakítsuk.

A közvetlen hatás érdekében saját magunk segítünk ügyfeleinknek felmérni, megtervezni, lebonyolítani és utókövetni a változási folyamatot – ez az Interim Menedzsment szolgáltatásunk, melyet gyors lefolyású, komplex, üzleti szempontokat is igénylő projektek, feladatok végrehatjásához ajánlunk. A változásmenedzsment projektjeink során nem a frankót mondjuk meg, hanem megcsináljuk Neked, Veled együtt.

De nem csak csináljuk, hanem tanítjuk is: a tudást nem tartjuk meg magunknak, hanem fejlesztjük a vezetőket és beosztottaikat abban, hogy az erősségeikre építve tartósan kiváló teljesíményt nyújtsanak. A változásmenedzsment titkait ismerni kell. Legyen szó akár a vezetők fejlesztéséről, egy csapat kohéziójáról, mindennapi munkavégzésről vagy értékesítésről, megtanítjuk, hogy az erősségeikre építve hogyan lesznek sikeresebbek a mindennapi feladatokban. Egyszóval a változásmenedzsmenttel kiugró eredményeket érünk el.

A szolgáltatásaink részleteit a bal oldali menü gombjaira kattintva éred el.