ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

  • Horgos LénárdM27 Absolvo ConsultingÜgyvezetőEgy volatilis piacon rengeteg lehetőség jön szembe, és bizony néha hajlamos elfelejteni a vezető, hogy melyikkel kell élnie, és melyekkel nem. A Menedzsmentorral való munka egyik nagy értéke az volt, hogy a szervezet pontosan kinyilvánította, meghatározta, hogy mikre kell fókuszálnunk, és milyen jónak tűnő lehetőségeket kell elengednünk, különben zűrzavar keletkezik. Emellett a kollegák erősségeinek feltárása, erre alapozva a folyamatok és feladatok átalakítása sokkal erősebbé tesz minket a piacon!
  • Rónai BalázsAbesse Zrt.VezérigazgatóEgyüttműködésünk során Robi gyakran megőrjített a kérdéseivel. Nem azért, mert állandóan kérdezett, hanem mert mindig rátapintott a lényegre.
  • Miklós AnnamáriaTata Consultancy ServicesHR ManagerIt was beneficial to get support when I was concerned in a major decision situation, you helped me convince myself. Now I better organize prorities and use time more effectively, thank you.
  • Mariya DimitrovaTATA Consultancy ServicesI learnt that I should strongly believe in myself and that I am all responsible for things in my life. If I need a change I must start work and act for it and never to give up in order to feel successful.
  • Vereczki GyörgySimonyi Károly SzakkollégiumNagyon tetszett a szemlélet valamint a tippek és a trükkök. Igazi tapasztalatokat szereztem az elmesélt történetekből.

Keresés

Keresés!

Amiben jók vagyunk

Az üzleti környezet, mint tudjuk, folyamatosan változik, és ez sokszor megoldhatatlan feladat elé állítja a vállalatokat, vezetőiket és csapataikat: meg kell tanulniuk, hogy hogyan tudnak minél hatékonyabban együtt mozogni a környezetükkel és sikeresek maradni ebben az állandóan mozgolódó világban.

Ehhez azonban a szervezeteknek, így azok felépítésének, folyamatainak, tevékenységeinek, céljainak, s alkalmazottainak is folyamatosan változniuk kell. A kérdés nemcsak az, hogy képesek-e erre, hanem hogy mennyire gyorsan és eredményesen tudják mindezt véghezvinni.

Tapasztalatunk és meggyőződésünk szerint a változáshoz stabil alapot adnak a szervezet és az egyének erősségei. Így már csak az a feladat, hogy ezeket az erősségeket megtaláljuk, és teljesítménnyé alakítsuk.

A közvetlen hatás érdekében saját magunk segítünk ügyfeleinknek felmérni, megtervezni, lebonyolítani és utókövetni a változási folyamatot – ez az Interim Menedzsment szolgáltatásunk, melyet gyors lefolyású, komplex, üzleti szempontokat is igénylő projektek, feladatok végrehatjásához ajánlunk. A változásmenedzsment projektjeink során nem a frankót mondjuk meg, hanem megcsináljuk Neked, Veled együtt.

De nem csak csináljuk, hanem tanítjuk is: a tudást nem tartjuk meg magunknak, hanem fejlesztjük a vezetőket és beosztottaikat abban, hogy az erősségeikre építve tartósan kiváló teljesíményt nyújtsanak. A változásmenedzsment titkait ismerni kell. Legyen szó akár a vezetők fejlesztéséről, egy csapat kohéziójáról, mindennapi munkavégzésről vagy értékesítésről, megtanítjuk, hogy az erősségeikre építve hogyan lesznek sikeresebbek a mindennapi feladatokban. Egyszóval a változásmenedzsmenttel kiugró eredményeket érünk el.

A szolgáltatásaink részleteit a bal oldali menü gombjaira kattintva éred el.