ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

 • Mocsai NorbertTrendency Zrt.ÜgyvezetőAz ember mindig fél külső tanácsadót bevonni a cége életébe, legyen az coach vagy tréner. Robi személyében azonban nem egy tanácsadót kaptam, hanem egy olyan embert, akinek a nem hagyományos látásmódja már az első alkalommal segített. Bátorságot adott, hogy ki merjek mondani olyan problémákat amit az ember nem szívesen vall be még magának sem. Az erősségeid felderítésével és annak elemzésével pedig sok mindent másképp lát az ember és ez kihatott a cégre is. Robi sokkal több, mint egy coach, inspirációt ad, amit neked kell felhasználnod és neked kell döntéseket meghozni. Ettől volt élmény minden egyes alkalom vele!
 • László LindaMagyar TelekomInvestor RelationsRobi kivételesen nyitott és pozitív ember, sok-sok erőt adott akár a kisebb, akár (éppen az adott pillanatban nagyon nagynak tűnő) problémák megoldásában, kezelésében. Több olyan dolgot tanultam tőle, amelyek elsőre közhelyesnek tűnhetnek, de nekem mégis sokat segített, hogy tudatosítsam, mit, miért és hogyan csinálok: mi az, amit igazán élvezek (hiszen zsigerből jön), és mi az, amit „muszájból” teszek meg. Hihetetlen meggyőzően képviseli azt az irányt, amely szerint a „gyengeség” valójában csak „nem erősség”, és ezzel az ég világon semmi gond nincs, hiszen nem lehetünk mindenben erősek. Ugyanakkor az erősségeinktől leszünk igazán különlegesek, és érdemes (amennyire lehet), olyan életkörülményeket teremteni, amikor ezeket a tulajdonságaimat tudom használni, mert így válhatok igazán sikeressé (kiegyensúlyozottá, elégedetté). A story-t megvettem, most már csak gyakorolni kell! A találkozóinkon nem csak újat tanultam, hanem egyben önbizalom dömpinget is kaptam. Nagyon köszönöm.
 • Azurák ZsoltMagyar TelekomBeszerzési igazgatóRobi személyében olyan szakemberrel dolgozhattam együtt akinek élő tapasztalatai vannak arról amiről beszél. A mindennapi életből hozott példákon keresztül sokkal jobban tudta érzékeltetni azt, hogy mit tudnék máshogy csinálni, új megvilágításba helyezte a vezetői szerepet és nem csak a vezető-csapat viszonylatára nézve hanem magát a vezetőt is teljes egészében annak személyes és közösségi jó értelemben vett ambícióival együtt. A vezetőfejlesztési folyamat a vezető erősségeit helyezi előtérbe és arra építi fel a jövőbeli lépéseket. Bár határozott tematika mentén haladtunk, de mindig tudtunk beszélni az aktuális problémáimról, feladataimról illetve arról ami foglalkoztat és mindig sikerült megtalálni azt kapcsot is melynek segítségével az aktuális feladatunkhoz tudtuk ezt kötni. Ezért érzetem nagyon hatékonynak a közös munkákat.
 • Győri GáborMicrosoftSecurity Escalation Manager EMEADid I enjoy each minute of the coaching with Róbert? Oh no, I didn’t – but for the good reasons. He more than once threw me out of my comfort zone and challenged my ideas from a different perspective with inconvenient but valid questions. Usually this was enough to steer my thinking away from the “one and only possible route” and open up new paths to discover. Róbert’s experience in the industry and his quick wits helped me more than once to get to a better solution more effectively, so I didn’t mind the challenges, most of the time is still was fun – he is a nice guy after all :)
 • Szigeti LászlóEmerson Process ManagementProject and Order Handling ManagerKülönböző vezetői pozíciókban eltöltött 17 év és számtalan vállalati fejlesztési program után nem gondoltam, hogy egy coach bármi pluszt tudna adni számomra. Nos, alaposan tévedtem! Rögtön az első találkozáson Robi olyan kérdéseket tett fel, olyan dolgokra hívta fel a figyelmemet, amik bár rendkívül egyszerűnek tűntek mégis nagyon komolyan el kellett gondolkozzak rajtuk. Számomra ez a megközelítés igazán “nyerő” volt és nagyon jó arányban egészült ki gyakorlatias és abszolút használható példákkal, ötletekkel, javaslatokkal. A coaching folyamat eredményeként sokkal felkészültebb vagyok különböző üzleti helyzetek kezelésére, jobban tudok építeni az erősségeimre és tudom hogy kezeljem a gyengeségeimet. Nagyon köszönöm.

Keresés

Keresés!

Referenciák

A vezetőfejlesztő programjaink filozófiája

Tudjuk, közhely, hogy az üzleti környezet folyamatosan változik. Csakhogy éppen ez a közhely állítja sokszor megoldhatatlan feladat elé a vezetőket: meg kell tanulniuk, hogyan tudnak együtt változni a környezetükkel. Tapasztalatunk szerint ehhez stabil alapot nyújt az egyénben meglévő tehetség és az ebből fakadó erősség. Így már csak az a feladat, hogy ezt teljesítménnyé alakítsuk.

Ez a megközelítés adja a vezetőfejlesztés egyediségét: hitünk szerint, az általános vélekedéssel ellentétben a teljesítménynövelés kulcsa az egyénben meglévő erősségek feltárásában, azok kiaknázásában és fejlesztésében rejlik.

Hiszünk abban, hogy minden vezető kiváló lehet! Mindennapos kihívásnak tekintjük, hogy olyan vezetőket képezzünk, akik mellett nagyszerű érzés dolgozni.

Számunkra a nagyszerű vezető:

 • a vezetői stílusát az adott szituáció alapján képes megválasztani,
 • olyan környezetet teremt, ahol a beosztottak ütőképes csapatként tudnak együtt dolgozni,
 • biztonságot teremt azáltal, hogy a beosztottak saját erősségeiket használva folyamatosan kiváló teljesítményt képesek nyújtani,
 • megtalálja a munkatársak fejlesztésének leghatékonyabb módját a még jobb eredmény érdekében,
 • az előbbiek következményeképpen határidőn és költségkereten belül teljesíti az célkitűzéseket.

Munkánk csak akkor válik igazán értékessé ügyfeleink számára, ha megvalósul a program egyediségét jelentő egyik fontos tényező, a follow-up, azaz a tanultak gyakorlati alkalmazásának lekövetése. A program e nélkülözhetetlen részét személyre szabottan úgy dolgozzuk ki, hogy csak akkor engedjük el az ügyfél kezét, amikor a tanultak a napi gyakorlat során bizonyítottan elsajátításra kerültek. Kattints a további részletekért!

További részletek 

 • Dan Ariely - Are we in control of our decisions? (17:26)
 • Jankovich Ilona - How to be successful in Hungary (22:12)
 • Rónai Balázs - Sikeres karrier (11:57)
 • Dobay Róbert - Rapid Transformation (23:59)
 • Daniel Pink - Surprising science of motivation (21:12)
 • Jack Welch - Which managers to keep (1:02)
 • Barry Schwartz - Our lost conventional wisdom (20:46)
 • Steve Farber - Extreme Leadership (6:55)
 • Marshall Goldsmith - FeedForward (4:15)
 • Rónai Balázs - A vezető erősségei (17:04)