ERŐSSÉG alapú...

Vezetőfejlesztés
Csapatkohézió
Munkavégzés
Értékesítés
Interim Management

Rólunk mondták

 • László LindaMagyar TelekomInvestor RelationsRobi kivételesen nyitott és pozitív ember, sok-sok erőt adott akár a kisebb, akár (éppen az adott pillanatban nagyon nagynak tűnő) problémák megoldásában, kezelésében. Több olyan dolgot tanultam tőle, amelyek elsőre közhelyesnek tűnhetnek, de nekem mégis sokat segített, hogy tudatosítsam, mit, miért és hogyan csinálok: mi az, amit igazán élvezek (hiszen zsigerből jön), és mi az, amit „muszájból” teszek meg. Hihetetlen meggyőzően képviseli azt az irányt, amely szerint a „gyengeség” valójában csak „nem erősség”, és ezzel az ég világon semmi gond nincs, hiszen nem lehetünk mindenben erősek. Ugyanakkor az erősségeinktől leszünk igazán különlegesek, és érdemes (amennyire lehet), olyan életkörülményeket teremteni, amikor ezeket a tulajdonságaimat tudom használni, mert így válhatok igazán sikeressé (kiegyensúlyozottá, elégedetté). A story-t megvettem, most már csak gyakorolni kell! A találkozóinkon nem csak újat tanultam, hanem egyben önbizalom dömpinget is kaptam. Nagyon köszönöm.
 • Mocsai NorbertTrendency Zrt.ÜgyvezetőAz ember mindig fél külső tanácsadót bevonni a cége életébe, legyen az coach vagy tréner. Robi személyében azonban nem egy tanácsadót kaptam, hanem egy olyan embert, akinek a nem hagyományos látásmódja már az első alkalommal segített. Bátorságot adott, hogy ki merjek mondani olyan problémákat amit az ember nem szívesen vall be még magának sem. Az erősségeid felderítésével és annak elemzésével pedig sok mindent másképp lát az ember és ez kihatott a cégre is. Robi sokkal több, mint egy coach, inspirációt ad, amit neked kell felhasználnod és neked kell döntéseket meghozni. Ettől volt élmény minden egyes alkalom vele!
 • Győri GáborMicrosoftSecurity Escalation Manager EMEADid I enjoy each minute of the coaching with Róbert? Oh no, I didn’t – but for the good reasons. He more than once threw me out of my comfort zone and challenged my ideas from a different perspective with inconvenient but valid questions. Usually this was enough to steer my thinking away from the “one and only possible route” and open up new paths to discover. Róbert’s experience in the industry and his quick wits helped me more than once to get to a better solution more effectively, so I didn’t mind the challenges, most of the time is still was fun – he is a nice guy after all :)
 • Papp ÁgostonVodafone Operációs Központ MagyarországService Transition ManagerA közös munkában az jelentette a legnagyobb értéket, hogy a meglévő vezetői erősségekre kell építenem és nem szabad az átalakuláson/átalakításon görcsölni, illetve sok segítséget kaptam az új csapatom felépítésevel kapcsolatos kezdeti lépesekhez, stratégiák kiépitéséhez és nyomon követéséhez.
 • Erőss BarnaTata Consultancy ServicesAccount ManagerI was able to stop the business as usual activities due to the coaching program. I reset my goals and focused more on defining the right ways to achieve them. The feedback of the 'How You See Yourself... And How Other's See You' exercise was extremely meaningful.

Keresés

Keresés!

Referenciák

A vezetőfejlesztő programjaink filozófiája

Tudjuk, közhely, hogy az üzleti környezet folyamatosan változik. Csakhogy éppen ez a közhely állítja sokszor megoldhatatlan feladat elé a vezetőket: meg kell tanulniuk, hogyan tudnak együtt változni a környezetükkel. Tapasztalatunk szerint ehhez stabil alapot nyújt az egyénben meglévő tehetség és az ebből fakadó erősség. Így már csak az a feladat, hogy ezt teljesítménnyé alakítsuk.

Ez a megközelítés adja a vezetőfejlesztés egyediségét: hitünk szerint, az általános vélekedéssel ellentétben a teljesítménynövelés kulcsa az egyénben meglévő erősségek feltárásában, azok kiaknázásában és fejlesztésében rejlik.

Hiszünk abban, hogy minden vezető kiváló lehet! Mindennapos kihívásnak tekintjük, hogy olyan vezetőket képezzünk, akik mellett nagyszerű érzés dolgozni.

Számunkra a nagyszerű vezető:

 • a vezetői stílusát az adott szituáció alapján képes megválasztani,
 • olyan környezetet teremt, ahol a beosztottak ütőképes csapatként tudnak együtt dolgozni,
 • biztonságot teremt azáltal, hogy a beosztottak saját erősségeiket használva folyamatosan kiváló teljesítményt képesek nyújtani,
 • megtalálja a munkatársak fejlesztésének leghatékonyabb módját a még jobb eredmény érdekében,
 • az előbbiek következményeképpen határidőn és költségkereten belül teljesíti az célkitűzéseket.

Munkánk csak akkor válik igazán értékessé ügyfeleink számára, ha megvalósul a program egyediségét jelentő egyik fontos tényező, a follow-up, azaz a tanultak gyakorlati alkalmazásának lekövetése. A program e nélkülözhetetlen részét személyre szabottan úgy dolgozzuk ki, hogy csak akkor engedjük el az ügyfél kezét, amikor a tanultak a napi gyakorlat során bizonyítottan elsajátításra kerültek. Kattints a további részletekért!

További részletek 

 • Dan Ariely - Are we in control of our decisions? (17:26)
 • Rónai Balázs - Sikeres karrier (11:57)
 • Jankovich Ilona - How to be successful in Hungary (22:12)
 • Barry Schwartz - Our lost conventional wisdom (20:46)
 • Jack Welch - Which managers to keep (1:02)
 • Dobay Róbert - Rapid Transformation (23:59)
 • Daniel Pink - Surprising science of motivation (21:12)
 • Steve Farber - Extreme Leadership (6:55)
 • Rónai Balázs - A vezető erősségei (17:04)
 • Marshall Goldsmith - FeedForward (4:15)